Keguguran

13/10 trikh keramat hadiah harijadi yg kekal dlm memori ingatan smpai bebila keguguran ank yg pertama...baby keguguran time 10 minggu 4 hari .....normal ke lps kite keguguran rse sakit pinggang kdng2 dan ada tips untuk berpantang tak?? Masa bleeding x klua abis so kena admit ward then doc cucuk ubt kcut rahim biar dia klua sndiri incase klau x klua bru cuci rahim tapi lps da discharge sbb doc kata pintu rahim da trtutup dan klua abis so x perlu cuci jdi adalah rse sakit2 pinggang skit2#bantusharing #ingintahu

1 Balas

Pergi berurut. Untuk dapatkan tenaga balik

3y ago

Saya g time darah gugur dah kering. Tapi bila g urut satu badan keluar lagi saki baki darah gugur tu. 3 bulan lepas tu mgandung lagi. Alhamdulilah