Pendarahan ketika hamil

13 hari pendarahan setiap malam x berhenti kandungan 15 minggu walau pon skrng tengah on ubat dupston kuat rahim.. Dh prnah masuk wad.. Hospital hanya tngok brape kali tuka pad... Rsa baik duduk di rumah.. Dari 18/11 stop smpai 1 hari bln 12 dia jadi balik tumpah darah tengah tido... 1 MLM 1 pad... Dia akan jdi pada waktu 2am sahaja... Dalam masa 13 hari tu ada 1 hari x stop darah dari 2am smpai 7 pm 😭.. Tpi sya masih merasa pegerakan Baby.. Pagi2 dia mengeras... Seketul bila gosok2 dia lembut balik

4 Balas

hi , awak xdpt suntikan proluton ke? selain dari makan duphaston? saya pon bleeding berpanjangan doc bagi duphaston n weekly suntik proluton, untuk tebalkan rahim.

before ni ada jatuh ke, bersama ke?

5mo ago

x brsma pon memang mengalir je darah suami memang tkut nk dekat

Knp jdi cmtu? Dr bgtau x punca apa?

5mo ago

mungkin badan trima baby x trima iud.. contoh baby meningal dalam prut... ada 1 hormon dalam bdan akan keluar kan baby tu sendiri sabb dh jdi bnda asing

15w dh dpt rasa ke baby?

5mo ago

ni kandungan ke 3 number 1 ngan 2 memang x rasa yg ini.. Allah hu... alhamdulilah iud sya dh keluar.. 13/12 msuk wad.. 15/12 ada bukaan 1 cm iud keluar bersama ketulan darah beku... lps tu scan degupan jntung anak ada... jln pon tutup alhamdulilah