Hai momies... Nk tanye ada xpetua @ susu yg blh dminum utk elkkan gdm? Sgkut gdm lps mnm I gula...

3 Balas

Susu kmbing Al amr...yg ustaz shamsul debat punya product.. Saya amalkan Dari mula pregnant alhamdulillah.. Gula paling tinggi pun 5.3 je.. So far.. Saya intake nasik pun 3 sudu je.. Lepas tu banyak makan sayur tumis air je.. Mmg kena banyak makan yg hijau2..

banyakkan minum air masak je awak..law boleh skip kn terus minuman bersusu CM teh Beng Ker..

Dutch lady low fat pn ok

10mo ago

baik... t.ksh