boleh beri kata2 semangat tak ibu2 smua..

12w2d.. msh mual dan muntah.. bdn lemah je..mlm2 nk tdo dh start sakit2 bdn.. kiri kanan tk bleh.. ada masa kaki seram2 sejuk.. gelisah.. pkr mcm2.. pkr nk cpt scnd trim tp risau kalau blarutan lama alahan ni.. hmpir down.. tp rasa ksian kt bby.. tau yg dia tk slh..kuat tk kuat pd dri kita.. pnh tpkr bkn2.. perlukan kata2 smgat sb pjj dgn suami jgk.. please ibu2... berikn dorongan dan smgat.. terasa hari2 tu mcm lmbt je nk msuk fasa 2..#pleasehelp

6 Balas

jangan risau sis...alahan Tu Normal....semua badan x sama Ada juga yg xda alahan....skg I pregnant 2nd baby...alahan dia teruk smpai X suka dgr suara or tgk Muka suami....tapi Kita kena kuatkan semangat utk baby kita dlm perut...bnyakkan berdoa n makan makanan yg berkhasiat...

2y ago

terima ksh mummy2 semua 🥺 sy cuba untk kuatkn smgat dmi bby.. doakan sy.. 🥺