Pernah tak??

11w, Lepas makan meggi & fast food mesti rasa bersalah dgn baby? Walapun makan sekali sebulan je, tapi buah & ubat kk memang makan tiap hari tanpa miss ##firstmom

16 Balas

Sy kerap je mkn maggie sbb kadang tgh malam lapar dan tu je yg senang 😅

12mo ago

maggi ni tak mengandung pun tak bagus. MSG/Garam dia amatlah tinggi. dari makan megi baik sis makan roti wholemeal & susu. lebih berkhasiat.

sy mkn je ape y terlintas dpn mata🤣🤣.. tp dlm kuantiti y sikit la..

Mmm sama la. Yang saya betul2 tahan tak makan cuma sashimi

Tak pernah sbb so far mmg tak makan fast food hehe

selalu mcm tu, tp syukur bby sht.

Then xyh mkn