11 months baby girl. but shes only 8.5 kls...shes too little...what can i do...

11 months old baby girl weight 8.4. kls.. shees too small for her age... what should i do.

11 months baby girl.  but shes only 8.5 kls...shes too little...what can i do...
9 Replies

Ask mo po sa pedia baka may marecommend na vitamins na angkop sknya..ung pamangkin ko binigyan vitamins mahal nga lang pero bumibigat na sya at lumalaki