so scary

10.3.2020- admit ward sbb pedih ulu haty on 25w6d ..mcam2 jenis preggy women saya boleh tgok..ad yg mnangis xbenti sbb jahitan terbuka lpas bersalin,yg tgah lyan contraction,n mcm2 lgi la..buat saya mkin tAkot smpai bp naik tggi dgan tiba2?? pdahal xde history darah tggi pun.. asyik terpikir mcm mna 'time' aku nnty..huhu so scary sbb anak 1st..harap2 urusan ibu2 smua kt dlam app ni dpermudahkan..amiin?

1 Balas

Semoga urusan ibu ibu mengandung dipermudahkan dan selamat! 💖