Recommendation (Brand)

1. Detergent to wash newborn clothes 2. Soap and Shampoo for newborn 3. Diaper cream 4. Nipple cream

12 Replies

1. Kmom 2. Mustela 3. Essentials (TMC website) / Mustela (don’t like its consistency) 4. Medela

1. biohome delicate 2. kodomo 3. QV diaper cream 4. lasinoh or medela nipple cream

1. Kodomo nature care 2. Cetaphil 3. Desitin 4. Medela or Philips avent

1. Kodomo 2. Kodomo and Cetaphil 3. Sudocrem 4. Breastmilk or Lansinoh

1. Kodomo 2. Cetaphil baby 3 for me is any type is fine 4. Mustela

1. Kodomo 2. Pigeon newborn pure 3. Desitin 4. Mustela

1. Kodomo 2. Cetaphil baby 3. Drapolene 4. Pigeon

1. Kodomo 2. Mustela 3. Vaseline baby 4. Lansinoh

1.Kodomo 2. Pigeon 3. QV Baby 4. Mustella

Kodomo J&J Cotton touch Mustela Mustela