38 week 2 days

#08Jan2021 Baby dah mula kerap mengeras kejap² hilang kejap² dtg saya kira dah 10 kali srlang 10 minit baru siap2 p hospitl. Smpai hospital check pmbukaan dah 3cm & ade leaking sikit padahal igt die mngeras sy terkeluar air kencing. Skrg kne tggu antara 5cm baru tolak ke LR. Doakan saya dipermudahkan segala urusan bersalin . Amiin.. 🥰😍😘 ***Alhamdulillh 4.23pm dah selamat bersalin.. pukl 4pm tolk p LR check pmbukaan 8cm dktr srh teran 2 kali pnjg alhamdulillh keluar baby boy. Alhamdulillh atas doa semua segala urusan bersalin tanpa suami di sisi berjalan dgn lncr. Anak no 4 ni pun bersalin tanpa jahit no 1 tu je yg kne gunting sikit, senang nk gerak ketika pntg.

38 week 2 days
54 Balas

Semgoa dipermudahkan segala urusan.. sy pn tgh menuggu hr.. tp xde ppe tanda ag bby nk kuar..