river story, Malaysia

Hoping for a child

About river story

miscarriage
Hi dad, nk minta pndapat ni, klau istri korang miscarriage, and FOR YG PERNH MISCRRGE lh berapa lama jorang take time to get wife pregnnt back?
Gugur tanpa cuci 3bukan Gugur dnc 6bulan
miscarriage?
Momies... Yg pernah miscrrge, Korang berapa lama bleeding after miscrrge??
miscarriage??
Soo, hi momiess.. This is my 1st prgnnt (7w) and i'm miscarriage after getting with my husbnd, skrng dh 4 hri kehilangn.. Rindu dngn bby bila tngok gambr scan.. 😢 ibu2 yg pernah miscarriage ni brapa
..read
Saya ambil masa stahun lebih sis baru ada rezeki balik.. Skrg 6w..
is it normal?
Hi mommy, korang pernah tak, bersetubuh ngan suami time preggy and after that you find out that your bleedng? (preggy at 7 weeks old bby)
pernah.dan a week after that,miscarriage..so,skrg ni preggy balik,mmg seram la,skrg dh msuk 6bulan,still xpernah on lg dgn suami..hee tp pngalaman stiap org xsama sis,better p hosp,check..tgk apa yg x
..more
pnh..n kguguran
Sya dari awal kehamilan mmg selalu gak bersama ngan suami..tapi takda bleeding..sebab sya dan suami dah plan jgn tembak dlm..bahaya..terbuka laluan tu kalau tembak dlm if rahim tak kuat..keguguran jaw
..more
VIP Member
Kalau dh bersama then ada bleeding. You should stop for while sis. Ada org boleh sex awal pregnant tkde apa apa. Ada org tk boleh.
Disebabkn sy bsma ngn suamila sy gugur bila 7w.kndungn x gagah lagi..Now dah bjga2..peritnya kehilgn.
Everyday Feelng
Hi mommies!! I'm pregnant with 6 weeks 4 day and still doesn't feel any weird thing, includng my belly? I'm a little bit worried cause this is our first bby,
Still very early on dear. Don’t worry, as pregnancy progresses you will feel a lot of new, even somewhat weird feelings after that hehe.
Kecik lagi sis