natasha, Malaysia

waiting for no 4. Loading......

About natasha

perancang kehamilan
Salam semua sape2 kt sini ade pakai perancang iud boleh share x bila waktu yang sesuai untuk pasang..dalam pantang boleh ke??
Tk silap sy slps pntng sis, nurse siruh mkn, mcm sy mkm regulon
bf sebelah
Assalamualaikum...ade tak mommy kat sini anak dia suka bf sebelah je.puas pujuk ank baru 9 hari..boleh share pengalaman...stress mak kat sini 😭
Ank2 sy semua tknk bf bela Kann entah npa,,sy da pujuk tknk jg,,Dr anak prtma smpi anak j Ke empat sm jg tak nk bela kann,smpi kcil seblh da
Sblum ksi susu sis picit dulu bg kluar susu n bg rasa baby compom dia akan isap tu..
Mungkin yg sebelah lg tu puting pendek @ ada liang tersumbat. Tu yg baby tak nak hisap. Cuba dl bg dekat breast yg dia nak then lps 10 minit tukar dekat breast yg dia x nak tu. Kerap bersihkan puting
..more
VIP Member
Anak sy pun suka sebelah je. Lagi satu sy pump lebih atau pakai Hakka cup bila menyusu
Waalaikumsalam.. Hehe sama mcm saya.. Dah 15hari, baby xnak bf kat kanan melainkan saya dduk.. Klau baring mmg xleh bawak bincang.. Nak sblh kiri je.. Stress juga kdg2 smpi mcm dia nak bawak gaduh je
..more
Buku Rekod Imunisasi
Assalamualaikum..nak tanya macam mana nak dapat buku rekod imunisasi yg kkm punya..saya bersalin di kpj ampang puteri dapat baby book kpj tu je..sape2 tahu boleh share...terima kasih
Bersalin di hosp kerajaan dapat la buku tu
bejalan robot.
Assalamualaikum mommies nak tny sy dh 36 weeks .tulang vagina tu sakit sgt2 nk bejalan dah mcm robot adakah kpla baby dah engage atau sebab lain ye...ade pengalaman yak mommies kt sini.
moga dipermudah sis bersalin... sy 37 week sumtin pun macam ape daa berjapan... kalau baring nak bgn semula tuh yaa ampun tuhan jeee tahu sakitnyaa 🤣 doakan sy jugak yee sis
Jumpe doc