ท้อง38วิค5วัน เจ็บท้องแบบนี้ควรไปโรงบาลเลยหรือว่ารอก่อนคะ

เที่ยง เจ็บหาย บ่ายกว่าเจ็บหาย สองโมงยี่สิบ เจ็บหาย บ่ายสามยี่สิบเจ็บหาย บ่ายสี่ยี่สิบเจ็บหาย บ่ายสี่สามเจ็ด เจ็บหาย ห้าโมงยี่สิบสาม เจ็บหาย ห้าโมงห้าสิบเจ็ด เจ็บหาย หกโมงสิบสาม เจ็บหาย หกโมงยี่สิบห้าเจ็บหาย หกโมงสี่สิบสองเจ็บหาย ทุ่ม11 เจ็บหาย ทุ่ม20 เจ็บหาย ทุ่ม43 เจ็บนาน 2ทุ่ม9 2ทุ่ม16 2ทุ่ม25 2ทุ่ม42 2ทุ่ม51

1 ตอบกลับ

ควรค่ะ

12mo ago

ขอบคุนนะคะ ตอนนี้คลอดแล้วค่ะ