tanda2

Xthu nak g hospital tak? Sbp tdi kencing ada darah campur lendir tpi skit xada lagi?? Mcm tu baby nk kluar dh ke?

1 Balas

Ikut pngalamn sy, lmbt lg tu nk brsalin.. Mcm sy dlu, mlm ni ada kluar lndir darah pg jg hosp sbb ank first kn risau jg, tp start sakit skit2 msa pgi.. Mnjelang mlm, sakit brtambh2 nk duduk nk baring pun x blh hadap.. At last brsalin jg jm 5 pgi.. Tp x salah jg kalo awk nk pg hosp check.. Lain org lain badan kn, kut2 bukaan sis cpat ke..

5y ago

Tx smua.. Doa kan sye smua lancar nya..