Hai mommy, normal ka bila nonstop sakit gigi? Mcm mana cara utk kurgkn sakit? #1st baby #21weeks.

Xbahaya ka mkn ubat tahan sakit?

1 Balas

Better pergi klinik gigi mommy. Ubat tahan sakit tu kalau doktor yg bagi lepas mommy beritahu tengah pregnant, supposedly tak bahaya. Kalau ambil sendiri tanpa prescription doktor, saya pun kurang pasti dan tak arif bab ni. Semoga mommy diberikan kesembuhan dengan segera. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers