Back to work

Hi working mummies! Apa pengalaman mummies hantar anak ke daycare/pengasuh utk pertama kali selepas habis maternity leave? Anak perlu belajar duduk carseat sekali tak? Mcm mana nak tahu anak okay dgn pengasuh? Terutama skali baby yg high need.

2 Balas

baby saya pon high need. mggu depan dh start keje. mcm² dlm fikiran.. hmm harapnya okay laa nnt

3w ago

Sama lah kita.. baby high need, nak masuk kerja dah. Harapnya pengasuh bersabar dan baik dengan anak 🤲🏻