picky eater

What do you do when your baby doesn't want to eat..currently my baby 7 month and weight only 7.1kg

2 Balas

Kalau dia still makan sikit, make sure susu mesti kerap.. Sambil2 tu cuba carik makanan yg baby suka makan.. Kena banyak try and error

Hi mommy. Dia taknak mkn langsung ke, atau dia menyembur mknn?

5y ago

hehehe samalah anak sy pun... tp sy suap jugak. ada ms dia mkn sikit je, ada ms habis sebekas tu pun mulut xnk bukak. sy buat nenoneno mcm kapal terbang mendarat baru dia gelak bkk mulut. 😂