Mychild

What will you do if your 2years old child cant pronounce or say atleast 3-4 words?

2 Replies

Ung son ko naka pagbabasa na sya ng abc at mga trucks also number kakapanuod nya ng YT Kids. Pero di k. Masyado binababad. Kaya until now kahit di sya nanunuod he always count and sing ABC. TRY mo lang sis wlaa naman mawawla

4y ago

Welcome po

Have him checked with pedia po muna, pedia will tell you if its normal or not and of you need to consult dev pedia. My daughter is currently attendinh speech therapy, 4 years old na sya nung napaassess ko

4y ago

Thanks ate😊