Double line

Week ke berapa sesuai pergi scan untuk confirmation pregnancy??kebanyakan yang saya baca awal2 pregnant yang pergi scan hanya nampak kantung sahaja, baby x nampak.. #firstbaby #advicepls

Double line
24 Balas

5weeks bole dah,p tgk kantung,ada orang dah nampak baby masa ni..7weeks plus biasanya Kalau period tetap dah nampak heartbeat..

8weeks sy dulu risau jgk nak scan awal2 takut xdpt mcm diharapkan ..bila scan 8w alhamdulillah dah ada heartbeat

Saya scan 6 minggu mmg nmpak kantung je, 8 minggu dh boleh nmpak baby & heartbeat

Klu mcm ni positives ke, tpi blm lwt period lgi ataupun ini faint line??

3y ago

Tq so much sisters

bole je sis pg confirm kan kat klinik sis klu dah terang mcm tu..

saya pula upt -ve ..scan swasta tgk2 dh 4mnggu 5 hari..

Tahniahhh 👏🏻👏🏻👏🏻 doakan utk saya jugak ye

8weeks okey.. tapi klau kerap demam or skit batter p ja kk

8w nmpk heart beat bergntung pada ketebalan perut masing2

10 weeks.tapi saya hari 9 weeks dah nampak baby