Naaalala niyo pa ba ang sections niyo noon? ?

Wahhh kulang ako!!! Kayo? 1 daisy 2 talon | mrs masongsong 3 rubi | ms adriano 4 paraluman | ms carandang 5 ??? 6 bughaw 7 kalinga 1-4 | ms tobias 2-4 3-4 | ms trinidad 4-4 | ms acuba

Naaalala niyo pa ba ang sections niyo noon? ?
16 Replies

1 emerald ; tr emmie 2 amethyst ; tr shiela 3 ruby ; tr dante 4 garnet ; tr edgar 5 opal ; tr josie 6 sapphire ; tr nanette I capricorn ; tr raul II sagittarius ; tr jay III virgo ; tr roziel IV libra ; tr nanette

Grade 1 - 3 Grade 2 - Lamentations Grade 3 - Romans Grade 4 - Galatians Grade 5 - Hebrews Grade 6 - Revelations Grade 7 - Grade 8 - St. Mark Grade 9 - Grade 10 - Judea Grade 11 - BP1 Grade 12 - Ruby

Grade 1 - Sec. 6 Grade 2 - 12 Grade 3 - 4 Grade 4 - 4 Grade 5 - 4 Grade 6 - 4 I - Talisay II - Peace III - Gladiola IV - Jeremiah

Gr1 Zinnia Gr2 Piña Gr3 Diligent Gr4 Rosal Gr5 Gold Gr6 Teaberry I-Sapphire II-Kamagong III-Nickel IV-Carnot

Omg memory gap. Hindi ko na marecall at all!!

Ummm I don't remember at all! Hahahha