Apa rasa baby gerak?

Wahai para ibu 2nd trimester..sy pregnant 17week, teruja campur takut tunggu saat baby gerak/tendang..ada Kah yg sama mcm sy😅🤣#firstbaby #1stimemom #pregnancy #theasianparentph

2 Balas

mmg excited mse mula2 rse baby bergerak,rse mcm bola yg bergolek2 dlm perut tp ble kick slow je mcm kne jentik.bke dah start kne kira kick nnt awk akn rse nervous yakmat klu baby tu lmbt / x bergerak.rse risau,tertnya2 apa dia buat,tertgu2 ble pulak dia nk bergerak.

Sama lah kita 17 weeks, due date saya pun dekatw dgn awak, sy 26hb 3 2021. Alhamdulilah baby dah gerak sikit2, rasa mcm perut ada angin je tu 😇