Halo ibu² ...sy nk bertanya , vitamin apa yg sesuai untuk bayi...umur 2 tahun + ..

Vitamin untuk tambah ketinggian#SeriusTanya

1 Balas

saya baru bapa hari try bonmaker. tapi harga agak keras juga la sbb kt tiktok viral bonmaker utk tinggi, try la tgok mjadi ke tak. 😂 .

2w ago

mcm anak saya juga la, 1y 11m pun 77cm ,bantut teruk juga. tuh try vit. ni pula, tgok okay ke tak, sbb berat pun out juga ,line kuning. dia pula jenis tamau makan sgt, agak susah nak kena try & error vit. itu ini bagi selera naik. tapi bonmaker ni mmg khas utk tinggi , tapi awak try la bagi dia makan real food yg bole buat tinggi.