Bleeding

Usia kandungan sy 7 minggu tapi bleeding dh 4 hari on off . kenapa ya, ni baby ketiga.

2 Balas

cuba sis bca dlm article apps theasianparent ni.. ada dia cinfo sedikit sbyk ttg pendarahan samada keguguran @ spotting shja.. Sy pn ada jgk keluar sedikit air darah klu bjalan byk @ bdiri lama.. katanya itu normal bagi sesetengah wanita mengandung.. x terlalu bahay bgi trimester pertama.. tpi utk kepastian, baik sis jumpa doktor..

5y ago

Oo sebab anak pertama kedua takde camni, mmg btul pun bila berdiri banyk berjalan mesti banyak keluar. thanks ya sy cuba gali info sini lh

sma.. sy pn kn.bila gi hosp doc tgk jln msh ttup.cm dia srh bnyk rehat.kta embrio nk lekat pd dinding rahim.cm pesan kalo kluar ketulan darah cpt prgi hosp..kn bawa ketulan tu skli.hope baby bertahan n jgn stress..