12 week scan

Usia kandungan saya sepatutnya 12minggu namun scan di KK hanya nampak ini shj. dokte kata mgkin missed miscarriage tp sy xde bleeding. ada tak ibu2 yg mengalami mcm sy ? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

12 week scan
1 Balas

Period sis regular atau tak? Biasa klo period tk regular. Scan pun kdg tk betul. Sy prnh las period awl bulan 2. Bila scan awl bulan 4 tu kndungan baru nk msuk 6 mnggu. Spttnya iktkn period bby da 2 bulan

2y ago

ouhhh . baik lah. terima kasih ya.