Adakah tekanan pada ibu effect baby?

Usia kandungan saya dh pun menjangkau 25 minggu. Memandangkan saya perlu dikuarantin sendirian di dalam hotel tempat kerja sy.. Dalam keadaan line internet sngt2 terhad membuatkan emosi sy tak stabil dan mengalami tekanan. Sy kerap menangis dan bersedih. Saya nak tanya adakah tekanan yang dihadapi oleh ibu mengandung membawa effect kepada bayi didalam kandungan? Ada tak cara untuk atasi masalah ini? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sy ada terbaca, tk ingat kt mana. Kalau masa mengandung si ibu selalu stress, nanti anak kuat meragam. Klu kerap rasa sedih ni tak pasti. Mungkin baby jd kuat nangis?