Leaking air jernih

Hi urgent tolong bantu saya.. Saya dh prnh admitted ward 4 hari 15/7/23, dlm 19 weeks at that time.. Msuk muncung itik 2 kali, scan baby dn sbgainya doc kata selamat aje baby pun sihat.. Tapi pagi ni jadi lagi, and mcm banyak pulak, bbrp hri sblm mmg ad leaking skit2, tp bukan tiap hari. So sy biar je.. Tp pgi ni terdetik nk tanya semua org.. Dh ws nurse kk and dua buah klinik semua nya suruh rush ke hosp.. Tp sy dh prnh admit ward and doc sndiri kata tkde apa 😭 sy buntu lah.. Skrg 27weeks.. Nak tanya ibu2 lain prnh ke jd mcmni tp tk ada ap yg serious?? Sy mmg nk ke hosp cuma sy perlukan pendapat semua ibu yg lain.. Jangan marah2 tolong saya ya.. 😞😭#advicepls #firsttimemom #FTM #firstbaby #firstmom #ingintahu

Leaking air jernih
6 Balas

Nursa dah advice pergi hospital. Pergi jelah walaupun sblm ni dr kata normal. Mungkin time tu normal. Mungkin this time tak normal. Apa2 abnormal masa mengandung, ada discharge pelik2 pergi je terus hospiral. Jangan fikir banyak. Take care

pergi saja hosp mama.. utk keselamatan bby Dan mama juga.. Tidak apa juga Tu klw suda perna masuk wad. selagi mama masi risau, harus p saja d hosp. sbb Kita Tidak tau apa2 yg Akan berlaku. semoga mama Dan baby sihat2 saja🙏

risau yang leaking ni air ketuban. pergi jelah hospital terus sis. takda pape tu belakang cite. kita tak tahu dalam tu condition macam mana.

Pergi saja hops sis. Risau tu air ketuban. Bahaya utk janin kalau kurang air ketuban.

Kalau tu air ketuban mmg kena terus ke hosp sis

awak, ada update ke? macam mana baby?