Masih negetif, mental penat

Upt sye hari ke 9 masih negetif.. Perlu ke saya tunggu lagi, atau dh boleh mula cari jalan untuk period ? Suami mintak tunggu lagi seminggu, tapi sya dh penat mental.... Last period 18/6/22... Sepatutnya 21/7 dah period, tapi tanda2 pun xde lagi... 😔

Masih negetif, mental penat
16 Balas

Sabr ya sis. Tp kez sis ni mcm sy pragnat eptopik dlu. Priod dah lewat. Pg scan xde kantung, test line mmg xnaik. Lps smggu skit perut keguguran.

2y ago

jatuh sndiri ke sis ?

Jgn stress sis, relax je, saya 46hari lewat period, semua upt neg, hari ke 50 baru positive

Saya nampak macam ada double line 😂😂😂😂 tapi sangat sangaaaat lah xjelas

2y ago

yg bawah tu sye cek pg td... sis rse ad harapan x ? 🙁

ada tanda² mcm nk dtg period tak? sbb tanda pregnant sama mcm nk period

2y ago

baik sis... sye tunggu seminggu lg ☺

Hi sis mende ni memang mental pon lama2 macam dah lali

maybe masalah hormon