upt positif tpi datang period

upt sy seminggu berturut positif tapi mkin lama mkin kabur ttibe harini muncul drah yg deras n banyak seperti period .. blh sy tau knp blh jd mcmni ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #1stimemom #advicepls #pregnancy

3 Balas

mungkin chemical pregnancy, upt jd positif dikira early pregnancy tp miscarriage terjadi atas beberapa kemungkinan dan turun sebagai period biasa. sy pun tk pasti, klu risau blh refer doktor

3y ago

ok terima kasih sis ..esok baru sy g klinik cek

Macam gugur. Pegi emergency. Jadi macam saya haritu, Kalau ada darah berketul kat rumah, doktor suruh ambil darah ketulan tu letak dalam plastik bawa ke hospital/emergency.

3y ago

doc ckp sy mungkin kndungan anggur tp samar . skrg ni br lps gugur tunggu dia turun sendiri

Cepat cepat pergi klinik atau hospital taw. Risau benda lain yg berlaku. Semoga urusan awak dipermudahkan. Sakit tak kluar darah tu?

3y ago

ye positif tp line kabur dn semakin kabur