pregnant 37w5d

update : lepas 2 hari saya belum pergi hospital lagi sebab orang surrounding saya semua cakap nnt kalau pergi hospital dr suruh balik . tapi saya as ibu mcm takut sebab saya je tahu lendir putih tu banyak mana . sebab dia bukan keputihan biasa and saya tiada keputihan sebelum ni . plus , perut ni sangat kerap mengeras . kerap sangat kadang dia sakit senggugut tu , kadang sakit baby mengeras . harini dkt rumah mertua . mak saya dh suruh pergi hospital check . tapi kalau dkt sini kalau kata nak pergi hospital takut dorang tk faham . tapi suami okay je nak pergi even jauh pun . saya pun dalam dilema lagi nak pergi check ke tidak . #firstmom

2 Balas

Takpe sis, pergi je check. Kalau suruh Balik pun Atleast sis tau apa masalah. Smlm saya Baru checkup. Keputihan Mmg xda Tapi doc Ada pesan, If ada keluar pergi check terus.. klau nurse nak Marah ke tahan je tlge. Pikir kan condition sis n baby.

2y ago

baik sis inshaallah saya try pergi harini . thanks sebab reply 😭