simptom awal kehamilan

hi ? uolls biasa awal kehamilan ni apa shj simptom adakah simptom nya semua sama ataupun kadang ada yang tidak merasa apa apa tapi di sebabkan lambat datang priod bila check upt eh positive , terimakasih kpda yg blas comment #ingintahu #sharepengalamanmasing2

4 Balas

Lain orang lain simptom kot. Ada yang setiap kali pregnant simptom lain2. Macam saya tiga kali pregnant simptom sama je. Sakit senggugut 😂 masa pregnant first taktau pregnant. Sakit sangat sampai berpeluh2 duk bergulung badan macam udang. Ingat nak period. Esoknya masih sakit tapi tak period2 juga. Cadang nak gi klinik, tapi sebelum tu saja try buat upt. Sekali naik double line 😂 yang ke 2 & ke 3 terus try cek upt bila rasa sakit senggugut tu. 😄

anak 1st simptom sama mcm nk period and demam, sye org yg jarang demam, lg 2hari nk period saja test upt, tgk2 +ve. ank 2nd takdek pape tanda pun. just period je lewat smpai 10hari. igtkan stress kerja, test upt tgk2 +ve 😂 haha

1y ago

oh rupanya ada jga yg tiada tnda ok tyou

1st baby - tak da tanda pape. check upt sebab delay period dh beberapa hari. naik double line. 2nd baby - check upt sebelom delay period. sebab susu badan drop drpd amount yg selalu dpt.

1y ago

most wc☺️. semoga dipermudahkan urusan awak

sblm tau preg. sama je rasa, tapi alahan dpt kt husband dulu just ignore sbb ingat salah makan ke apa, sampai test upt ,confirm preg. ,alahan slow2x mai .