BARANG BABY

untuk yang dah ada baby ,apa yang korang rasa tak patut dibeli untuk newborn ? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

plg membazir beli bby cot 😂 masa dlm pantang je guna. lps pantang dia nk tido kt celah mak dia. xnak tido bby cot. so cadangan sye beli katil baby yg boleh attach dgn katil mak ayah. atau carik bby cot yg boleh bukak bahagian tepii. topi xyah beli byk 3 4 helai je. barut beli yg zap and jenis nipis. brand tollyjoy ade yg nipis and zap.

1y ago

yeahhh tq awak 🥰