Posisi tidur yang sesuai

Untuk usia kandungan 15 minggu posisi tidur yg selesa macam mana ye?

6 Balas

saya tgh usaha tido mengiring 🫠 sbb diorang cakap takboleh terlentang nanti baby tak dapat oxygen kot . beli yg maternity pillow ataupun masa tido letak bantal kat belakang untuk elakkan terlentang . even baby bump tk nmpk lagi , risau pulak nk trlentang

tdo mengiring sis. kalau terlentang. aduyy sakit pinggang. mengiring pon sakit pinggang. tpi tu laa tuu gitu laa klau dh mengandung. tkpyh beli bantal preggy pon boleh. saya ngiring depan blkg selit bantal. bantal mmg kena byk. bru selesa. hehe

di suggest kan mengiring ke kiri. tp mmg seksa mula2. mcm x kena ngan sy sbb sblm ni sy suke ngiring kanan. pki pregnancy pillow. lama2 baru ok.

saya biasa tido mengiring ke kiri, bantal tinggi sikit. tp tu lah bila bangun pagi esoknya dah terlentang. x tahu nk buat mcm mana dah

klu saya lebih selesa baring mengiring sis...klu terlentang rasa tak selesa sangat..saya pregnant 16 minggu✌️✌️

mengiring.