34week 2hari

Untuk catatan 10kali sehari Memang gerak ank dalam kandungan makin slow ye?.. #bantusharing

2 Balas

btol la mummy sebab ruang da kurang. mummy just alert lebih sikit dan cuba cakap2 ke, makan ice cream ke dengan baby kalau nak check. gunakan firasat hati mak mak tu, kalau rasa something pergi je klinik. Good luck mummy semoga dipermudahkan urusan bersalin...

ya slow start sikit. Kalau terlalu lama x aktif cpt2 refer hospital. Bahaya. Wlupn pergerakan dia makin slow tp akn ada masa baby akn sgt aktif. kalau seharian pergerakan slow n lgsg x aktif, cpt2 pergi hospital.

4y ago

ok tq sis😊😊