Anyone knows good antenatal class online/virtual?

Unfortunately because of COVID-19 and CMCO, class antenatal yg saya registered di Andorra kena cancel 😪 . Nak tangguh pula class dah full. So anyone tahu online/virtual class yg useful especially birthing tips, breastfeeding, newborn care etc. I ada baca parenting and baby books tapi mostly tips related to UK or other countries. Cara or options mungkin lain dari di Malaysia. #firstbaby #thirdtrimester #COVID_19

1 Balas

cuba sis follow dekat instagram, banyak perisian yang sis boleh dapat kat situ @eja_confinementhelper, harap saya punya maklumat berguna untuk sis.

4y ago

thank you sis, saya dah follow IG tu.