Baby 6 months

umur ank sy dh masuk 6 bln..tapi makanan/sayuran yg paling bagus untuk Baby 6 bulan bubur nasi or nestum ya..kerana ada org cakap tidak boleh makan nestum..sebab tidak bagus untuk kesihatan Baby..mohon bunda² semua tolong jawap ya☺️tq,,, #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu #6month #bantusharing

2 Balas

Hai. Sebaiknya makan bubur nasi. Nestum dah ada campuran gula. Kadang ada budak perut tak tahan then boleh jadi cirit birit.

bg bubur...nestum nanti baby picky eater...