Pembukaan

Uk dah masuk 37minggu, tadi periksa ke bidan sudah pembukaan 2. dah nampak kepala. sekiranya waktu melahirkan lebih cepat dr Hpl mohon doanya ya bunda" cantik. semoga persalinan sy di mudahkan dan di lancarkan. Aamiin.

2 Balas

saya doakan semoga lancar persalinannya ya bun, sehat bayi dan ibunya , lengkap tanpa kurang satu apa pun aamiin

aamiin moga lancar y bund moga aku jg cpet nysul ky bunda krn perkiraan tggl bbrp hr lg