Turun tanda coklat dekat pad siapa² pernah tak mcmni?baru masuk 6 bulan risau

3 Balas

Boleh saya tahu kenapa ya sbb jadi gini? Sbb sy pun mcm ni 😓 takde rasa sakit pape, nak ke tandas baru perasan, terus cuci bersih2

12mo ago

sy harap sis dh refer pakar di hospital sis...

Awak dah pergi check ke? Kalau belum pergi ya. Condition setiap orang tak sama.

12mo ago

alhamdulillah

Kalau saya mcm ni tanda keputihan, doc dh amik sample tkut ade gbs

12mo ago

Tkut ade infection sbb keputihan, bahaya utk baby jgk dlm kandungan, so klu btol gbs doc akn on antibiotic utk ibu mse nk bersalin nti