22 week 5day

Tumpang tnya normal ka 22w ni kerap sakit pada tulang rusuk kanan dan kiri ? Mybe faktor tidor mengiring kan ? Ada yg penah alami mcm saya dak ? Setiap mlm husband urutkan memang sakit tak tahan sangat, kdng tu rasa mcm menyucuk2 tulang rusuk nii😌#ingintahu #firstmom #bantusharing #babytwinMCDA

1 Balas

Ye sis normal, masuk je trimester kedua akan merasai mcm tu, saya pon merasai mcm tu start tri2, skrg dah 8 bulan lagi sakit sis, tulang rusuk kiri dan kanan, lepastu tulang punggung kat bawah pinggang tu sakit sngt2 denyut2 time nk jalan pon dah dengkot2.. nanti kandungan dah besar lagi sakit sis. Seksa woooo nak tidur tukar2 position pon smpai takleh nk tukar dah sbb dua2 side dah sakit😭 tiap malam sblum tidur mmg akan sapu minyak angin dlu kat blkng pinggang, bagi dia berangin bru boleh tidur. Tu pon dah kerap bangun tgh2 pagi sbb nk pegi kencing punya pasal😂

2y ago

Mgkin akan rasa nanti time trimester 3 hihi, takpe2 sakit sakit pon kne tahan jgk la kan sis, janji anak sihat dalam perut kita kan🥰 amin inshaAllah mudah mudahan Allah taala makbulkan doa kita semua dan segalanya dimudahkan🤲🏻❤️