Pergerakan bayi

Hi tumpang tanya. Waktu berapa weeks kita kena kira pergerakan bayi ye? Saya sekarang 21 weeks, baby da terasa gerak dari 20 weeks. Appoinment checkup ada lagi 2 minggu, jadi saya tak pasti saya da perlu mula kira dahulu sekarang atau tunggu doktor bagitahu waktu appointment nanti. Thanks

1 Balas

28w baru start kene kira sis. Time tu bby dh selalu grak n kite akan alert ble die kurg grk. Kalo bru 20-21w mmg trase grk tp kdg2 xkuat pun.

4y ago

Thank youu