Empty Sellar Syndrome

Tumpang tanya, sy first time preggy dan skrg baru 6weeks. Sy pernah didiagnosis Empty Sellar Syndrome dan Dr baru ckp sy threatened miscarriage sbb ada spotting. Ada sesiapa yg berpengalaman di sini? Risau sungguh ni sbb TTC nak masuk 4 tahun.. 🥺#seriusnanya #ingintahu

1 Balas

awak blh pergi scan dkt klinik swasta sbb sy pn pregnant 7 minggu lebih pergi scan nmpk kantung baby dgn denyutan baby...sbb kkia 12 minggu baru boleh buka buku pink

2y ago

tertinggl denyutan jantung baby