Badan lemah

Tumpang bertanya, saya first time mengandung normal ke kalau dah 39 minggu badan rasa lemah dan longlai je. Kalau ada yang mengalami or pengalaman mengalami harap sangat komen di posting ni. Terima kasih in advanced 🥲

2 Balas

Kadang-kadang memang macam tu. Tapi kalau rasa lain macam kena jumpa doktor, risau darah rendah. Selalunya lepas rehat / makan akan normal balik. Biasa dah hujung-hujung rasa makin penat.

banyak kan berehat sis penat tu cuba sesekali husband tolong buat kn kerja2 seharian