Salam.moms smua.. sy pregnant lbih kurang 5w5d...td sy pergi scan awl kehamilan..

Tp sedih Dr kata xnmpk dan siap tnye lg betul ke sy hamil..sy dh buat 6 kali upt.semua positif. Alhamdulillah..ade x yg mcm sy.Dr kata tkut hamil luar rahim..tp sy xdek sakit cuma cpt letih..#firstbaby Gmbr upt tu sy check 1 syawal..

Salam.moms smua.. sy pregnant lbih kurang 5w5d...td sy pergi scan awl kehamilan..
14 Balas

sy pn mcm tu.. tp lps 2 weeks sy pg klinik lain scan Alhamdulillah nampak elok je jantung degup semua 🥰 skrg dah 23weeks

3y ago

alhamdulillah, lega sy dgr.. terima kasih sis..☺️ in shaa allah, moga baik² sje.

mcm sy tnggu 7 weeks pergi scan, nnt masa scan tahan kencing dulu ya biar pundi kencing penuh. senang baby nk nampak 🥰

3y ago

in shaa allah..terima kasih sis..lega sy dgr ☺️

5 week biasanya memang susah nak nampak sis, kecil sangat. normal tu. tunggu 8 week nnt scan lagi ya.

3y ago

terima kasih.. ☺️ in shaa allah sis..

brgini Hamil kh,,

3y ago

tu yg sy tanda tu,,