Hai ada tak kt sini yang ada alahan, takde selera makan, loya ? Korang makan apa ya utk isi perut?

Tolong suggestkan, blur taktahu apa yang boleh masuk tekak. Skrg duk makan coklat je. And mampu makan buah2 je. Makanan berat tak boleh masuk langsung. Terima kasih #pleasehelp #firstbaby #6_weeks

13 Balas

sy jugak ada alahan mcm sis..xsuka nasi ..tapi sy paksa makan nasi untuk dpt tenaga ckit..selebihnya sy makn roti, biskut,kuih2, kurma dn buah2..makanan kena sentiasa ada dgn sy sebab lapar sikit terus masuk angin,rasa nk muntah n bdan jadi lemah..semoga di permudahkan utk kita semua ibu2 hamil..semoga baby dn ibu sihat2 sentiasa..