Uwek uwek sakit kepala

Tolong saya… setiap hari saya loya2 tapi tak muntah. Tapi loya2 ni buat habis tenaga.. nak bekerja dah tak ada tenaga. Kadang bau sabun suami pun loya2. Tolong share petua yang berkesan untuk loya2 ni.. tq #firstbaby #seriusnanya #firstmom

13 Balas

tiada tips.. sabar shj.. sehinggalah anak dewasa😊 blh mkn bnda yg masam² bg hilang loya..

Normal.. xde tips..kene hadap je dgn sabar.. nt 3rd trimester lain pulak sakitnye

sabar je la..