Bayi sedu lebih dari 32w tanda ada masalah pada tali pusat?

Tolong saya. Saya skrg 32w6d. Baby dulu x kerap pun sedu tapi bila masuk 32w ni, sedu makin kuat, makin kerap dan makin lama. Selalunya sedu maximum 2 kali je sehari tpi skrg 3-4 kali sehari. Sy Google, baby ada mslah tali pusat sekiranya masih tersedu walaupun lebih dari 32w, sedu makin kerap dan sedu yg kuat dan lama. Cmne ni? Normal ke baby korang cmni utk atas 32w? #seriusnanya

3 Balas

nanti check up tanya doktor/nurse. jgn tiba2 dok percaya Google dulu.

2y ago

buat dulu saranan doktor tu ya. nanti kt hosp pakar akan assist. moga dipermudahkan