hi mummy smuaa, saya due bulan 6 ni, and ada tk suggestions nama baby bermula huruf J dan double H.H

Tk kisah lelaki atau perempuan ye. Terima kasih sporting

16 Balas

Helena Haneesa Humairah Hanania Hadeera Hanna Hayla Haidatul Hasif Haider Hud Hashim Haq Hakim Hakimi Haikal Hazeeq Hanif Haufanza

Jayden Harith ( kesejahteraan , kuat berusaha ) Julia Haura ( kemuliaan , wanita berkulit cerah )

Hayla Hadhira Hanis Hazirah Hana Haziqah Hannan Hijanah Hazwani Husna Hayfa Hidanah Hanani Hasya

Hazim Hakimie Harith Hazimie Hilman Hafiz Hadhif Haikal Hayyan Hanif Helmi Hasif Heidi Hidayat

jannah jasmine jadine julia/juliana jane june jayden jebat jazle Hawa helina Hud harith

juwita hayra , hana hairiz , hana haura jazman , jazli , jusuff

Hud (lelaki ) hana (perempuan)

Jaihhan Jehhan Johhari Jazhhali Jhhazman

Hud Hussein Helena J payah sikit

jasmine, haura , Junaidi, haris