FARMASI SALAH BAGI UBAT !!!! KAMI DAH KEGUGURAN ANAK PERTAMA ...

Tipulahhh tak kecewa tak terkilan . Datang HSA sebab spotingg tanpa sakit , then balik . Esoknye datang lagi sebab bleeding 2pad 1hari , doc suruh ambek ubat kt farmasi HSA duphaston , kuatkan rahim . TAPI FARMASI SALAH BAGI UBAT !!!! PIL PERANCANG ELAKKAN MENGANDUNG DOSES 5mg , 3 biji dah ku telan !!! Terus cramping perutttttt bleeding lagi terukkkk , tolak emergency , masuk muncung itik konon nak tguk punca bleeding , sekali doc jerit "janin dah keluar separuh , sebab tu sakit gileee sampai nk pitam , then doc mntak izin tarik terus & cuci . Allah jeee tahu perasaan tu mcm mne , org atasan bahagian farmasi sampai turun mnta maaf dan handle kes ni dari mula sampai abesss semalam : kiteorg tk salahkan sapa2 tkpela mungkin tkde rezekiiii . Kami redha #8mingguAllah bagi pinjam

5 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan.