rasa mual

Any tips untuk hilangkan rasa mual....rasa nak muntah....mulut pahit...any suplimen.....

9 Balas

Try supplement beaumama sis.. InsyaAllah jadi.. Sy amalkan beaumama sepanjang mengandung.. Alhamdulillah ok.. Semua ok, hb ok, xde rasa nk muntah2.. Klu sis berminat nk try, bagitau sy😊

Standby minyak kapak sis sapu2 kat hidung, standby gula2 dan buah epal

mkn mknn yg bt awak xmual. xde pengalaman mkn suppl.. try n error

Normal sis. It will go away on second trimmer..

makan bnyk buah standby jambu batu atau epal

Buah is the best choice..x pun mkn kurma

Sye minum air limau klu dtg mual..

oren sunkist, jus sunkist, tembikai.

4y ago

Sama mcm sy, sy pn xbley minum oren sunquit, mst keluar balik.. Pastu rasa perit sgt kt tekak..

makan lah asam