34w2d

Tinggi 151cm, berat badan 74kg? waw sangat ?

49 Balas

Sy tinggi 155cm berat skrg 75kg. Mula buka buku merah berat 73kg. Nurse suh kawal makan. Aleh2 dari buka buku sampai skrg dah 26 week asyik jumpa nurse 2 minggu sekali. Berat turun naik je 😅 pening sy

Tinggi 141. sblm prgnt 41kg.. prgnt Berat 53kg..Sekali 34w sda besalin. Skrg berat 53kg tu masih kekal.then prgnt ke2. Eta brpa pula naik kali ni. Mudahan besalin cukup bulan kali ni.amin

Sya tinggi 151cm..mngndung pertama dn ketiga bert 53kg sma 54kg..yg kedua 49kg je..alhamdulillah..semua normal dn sihay..hihi

Tinggi 158cm Berat 46kg Pregnant 9 weeks. Dia naik sebulan sekilo ni. Dalam pada pening. Loya. Tak larat. Naik juga berat.

waw. 🙈 . yang penting ibu dan anak sihat sihat saja., dengar pesan doktor. anyway, semoga semua baik baik saja 😊💕

5y ago

Thank awakk

Hahaha mcm sye tinggi 160 tapi berat skrg 85kg. Melampau oiii. Preggy bru 18 weeks. What can i do. Makan selera. Asyik lapar je

5y ago

Sama lah tinggi 160 berat 85 skang saya 29w dh dua kali minum gula.. gara2 berat naik haha

Tinggi 167 berat 68kg... Sblm tu 70kg.. Turun 2kg 😅😅 selera mkn OK... Tp lps da masuk keluar blk uerkkk 😂😂

Tinggi kita sama dan sy 72. 72 ni memg berat dari bujang and maintain sampai dah dekat 5bulan pregnant 😅 baru naik 400g

5y ago

Sbb badan memg gini 😂 masa nak kawen tu je diet berbulan2. Turun jugaklah 10kg haha lepas tu no more 🤣

Saya tinggi 174cm.. Berat 110kg.. Lagi woww.. Hahaha.. Ibarat setandan kelapa sawit boss saya ckp.. Haha

Sya tinggi 155, berat badan 50,5 kg, kandungan 18 week.. 😁😁 normal kaa tuu momss smuaa hehehe