Giving away baby stuff

Times are tough esp durind this pandemic. Giving away these items to those who needs it. Sorry, no choosing, please take it all at a go. Baby carrier (opened but unused), several used baby boy clothes (size ranging from 3 months to 1 yr), tommy tippee newborn milk bottle and como tomo 3m (opened but unused), ergobaby newborn insert (for ergobaby carrier). You only need to pay shipping fees from klang, Selangor to your place. So I need a deposit of RM10 first and will refund whatever amount unused. First come first serve. Memang sukar skrg dgn covid. Jadi, saya ingin memberi barang-barang ini kepada mereka yang memerlukannya. Maaf, x boleh memilih, sila ambil kesemuanya. Baby carrier (dibuka tetapi x pernah digunakan), beberapa pakaian bayi lelaki terpakai (size antara 3 bulan hingga 1 tahun), botol susu bayi tommy tippee 0m+ dan como tomo 3m+ (dibuka tetapi x pernah digunakan), insert bayi baru lahir ergobaby (untuk ergobaby carrier. Anda hanya perlu membayar pod penghantaran dari Klang, Selangor ke tempat anda. Oleh itu, saya memerlukan deposit RM10 terlebih dahulu dan akan mengembalikan jumlah yang tidak digunakan. #giveaway #donation

Giving away baby stuff
2 Balas

kalau boleh sy nak sis..sy ddk kat damansara sini je..sy akan tggalkan no fon..sy ank dh 2..skrg covic kewangan smua terjejas..moga murah rezeki http://Www.wasap.my/60194397834

boleh sis..sebab saya tak mampu beli semua barang baby sebab says org susah..

3y ago

yalah☺