Aiken Vitamin C

Time pregnant ok ke pakai skincare aiken vitamin C yg moisturiser tu? *sekadar bertanya.. kalau ada niat komen yg negative, abaikan post ni ye.. tq 😊

2 Balas

Cuba awak baca keseluruhan ingredients pada label produk. Kalau ada ingredient yang perlu dielakkan, tak boleh pakai. Kalau semua ingredients okay boleh proceed

Check ingredients. Kalau boleh pakai product organic and tak contain apa2 chemical that can harm pregnancies

11mo ago

ok, thanks ye 😊